Βήμα1)
Από την κεντρική σελίδα, www.dlx.gr , προχωρήστε λίγο πιο χαμηλά στην σελίδα εωσότου δείτε τους συνδέσμους όπως στην εικόνα.
Πατήστε στο σύνδεσμο που γράφει "Διαβουλεύσεις", και από κει επιλέξτε την επιθυμητή "διαβούλευση" για να μεταβείτε στην σελίδα.Βήμα2)
Θα σας εμφανιστεί η σελίδα εισόδου στο σύστημα.
Στην σελίδα αυτή:

α) Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή, θα πρέπει να κάνετε, πατώντας στο σύνδεσμο που γράφει ΕΓΓΡΑΦΗ. (έπειτα δείτε το επόμενο βήμα3)
β) Αν έχετε κάνει εγγραφή και έχει επιβεβαιωθεί, απλά εισάγετε τα στοιχεία που δώσατε κατά την εγγραφή σας. (προχωρήστε στο βήμα4)


Βήμα3)
Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή, θα πρέπει να κάνετε, συμπληρώνοντας όλα τα πεδία. Έπειτα θα περιμένετε να λάβετε την επιβεβαίωση από εμάς.


Βήμα4)
Εφόσον τα στοιχεία εισόδου είναι σωστά, θα μεταβείτε στην σελίδα της διαβούλευσης, θα σας ζητηθεί και εδώ να εισάγετε ένα κωδικό (password) - διαφορετικός από τον κωδικό που χρησιμοποιήσατε πριν. Ο κωδικός αυτός θα σας έχει σταλεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.Βήμα5)
Εφόσον έχετε εισάγει τον σωστό κωδικό πρόσβασης, θα σας επιτραπεί να δείτε την σελίδα της διαβούλευσης (όπως παρακάτω).Βήμα6)
Για να αφήσετε σχόλιο ή ερώτηση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το πεδίο που εμφανίζεται.
Έπειτα, πατήστε το κουμπί "Αποστολή", για να αποσταλεί (και να εμφανιστεί) το σχόλιο ή ερώτηση.