Σας καλωσορίζουμε στη δικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων

09Μάι2013
  • By Admin
  • 1 Ετικέτες
  • 0 Comments

Χανιά: Η Ιστορική πρωτεύουσα της Κρήτης, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ένδοξη Ιστορική παρουσία σε βάθος αιώνων, θεωρείται και είναι μια πόλη πανέμορφη.

Καμάρι και στολίδι των Χανιών, είναι η παλιά πόλη, η οποία περικλείεται εντός των Ενετικών Τειχών, με το Ενετικό Λιμάνι, ως αναπόσπαστο τμήμα της.

Το Ενετικό Λιμάνι, με τον επιβλητικό Αιγυπτιακό Φάρο, σήμα κατατεθέν της Πόλης, και το σιντριβάνι στη κεντρική πλατεία του, ήταν πάντα και εξακολουθεί να είναι το σημείο αναφοράς για όλους τους Χανιώτες αλλά και τόπος υποδοχής και φιλοξενίας χιλιάδων επισκεπτών, όλες τις εποχές του χρόνου.

Η παραλιακή ζώνη του Ενετικού Λιμανιού, το λιμάνι της Νέας Χώρας και της Αγίας Κυριακής είναι χώροι ευθύνης του Δ.Λ.Τ.Χ. το οποίο από της συστάσεως του, το 2007, στόχο και φιλοδοξία έχει να παράσχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προς όλους τους επισκέπτες, ντόπιους και ξένους, και τα κάθε είδους φιλοξενούμενα σκάφη, και βέβαια προς τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εντός της λιμενικής ζώνης.

Υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στη ήδη θετική εικόνα της πόλης μας αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη του Νομού.

Η επίτευξη των παραπάνω απαιτεί την συνεργασία όλων μας, και διασφαλίζεται τόσο από την εξασφάλιση για το σκοπό αυτό αναγκαίων υποδομών, όσο και από το έμπειρο και ικανό ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει το Δ.Λ.Τ.Χ. καθώς και τους κοινωνικούς εταίρους μας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ας δώσουμε όλοι το καλύτερο μας εαυτό για το λιμάνι μας καμάρι μας!!!

Κατηγορίες Blog/Νέα Το ταμείο

Επιστροφή